Faciliteiten

Camping International

 

Er zijn op de camping allerlei faciliteiten aanwezig om uw kampeervakantie net dat beetje extra te geven. Uiteraard modern, verwarmd sanitair. Voor de kleintjes is er “Het Spetterhuis” met kindersanitair en babybadjes.

  


Al van een afstand ruikt u de geur van verse broodjes, te koop in de Spar supermarkt. Zeven dagen per week het adres voor alles wat u nodig heeft op de camping: brood, groente en fruit, zuivel, kampeerartikelen, speelgoed, souvenirs en kranten en tijdschriften.

Tijd voor een wasje? Er is een wasserette met wasmachines, droger en strijkvoorziening.

In het jeugdhonk worden allerlei activiteiten georganiseerd. Ook is het een prima plek om te spelen als het buiten eens wat minder weer is. Je kunt er een potje tafelvoetbal of pool spelen. Voor de kleintjes is er een apart hoekje.

Fiets- en bolderwagenverhuur

Wij verhuren goede dames- en herenfietsen. Ook een mountainbike of tandem huren is mogelijk. Een bolderkar is handig om mee te nemen naar het strand; ook deze zijn bij ons te huur.

The Traveller’s Bar

Een uniek bruin café… dat moet je gezien en beleefd hebben! Loop gerust eens binnen in The Traveller’s Bar. Een heerlijke cappuccino of een vers getapt biertje… In het seizoen elke avond geopend. 

Even geduld alstublieft