Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Mail onze receptie.

 

 

 

Hoe laat kan ik op de aankomstdag terecht op de camping?

U kunt inchecken vanaf 14:30 uur. De receptie is in het hoogseizoen doorgaans geopend tot 17:30 uur. Arriveert u later; dan kunt u zich melden in The Traveller’s Bar of even bellen via de intercom. Houdt u er rekening mee dat de slagboom om 23:00 uur sluit. Vanaf die tijd mag er geen gemotoriseerd verkeer de camping meer op!

terug naar boven

 

 

Hoe laat moet ik weer vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 11:00 uur weer te verlaten. Indien mogelijk kunt u op uw vertrekdag tot 20:00 uur bijboeken tegen een extra betaling van € 15,-. (dit is alleen mogelijk indien uw plaats niet bezet wordt)

terug naar boven

 

 

Er komen mensen bij ons op bezoek, is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Het is mogelijk om bezoek op de camping te ontvangen. Een bezoeker moet echter altijd worden aangemeld bij de receptie. Indien uw bezoekers niet blijven overnachten, betalen zij het dagbezoekerstarief (2,50) en voor een eventuele auto (parkeerkaart 10 euro per dag). Dagbezoekers dienen de camping weer voor 22:00 uur te verlaten. Blijven uw bezoekers wél overnachten dan worden zij geacht zich in te schrijven. Zie voor de 
tarieven voor een extra persoon onze tarievenlijst.

terug naar boven

 

 

Kan ik mijn auto ook buiten de camping parkeren?

In de Scharendijkseweg is parkeren verboden, en hier wordt zowel in laag- als hoogseizoen streng op gecontroleerd door de gemeente. Een goede gratis mogelijkheid is het Transferium in Renesse (gratis parkeren en vervoer) of op het parkeerterrein aan het strand ( betaald)

terug naar boven

 

 

Mag ik een partytent plaatsen?

Het plaatsen van een partytent is onder bepaalde omstandigheden toegestaan. Let wel: wanneer uw kampeerplaats onbewoond is moet de partytent worden afgebroken. 

terug naar boven

 

 

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn met 16 Ampère afgezekerd.

terug naar boven

 

 

Mag ik een barbecue gebruiken?

Gezellig barbecueën is toegestaan. Echter is bij langdurige droogte barbecueën met kolen verboden omwille van de brandveiligheid. U mag wel een gas- of een elektrische barbecue gebruiken. Let altijd op dat lage barbecues niet direct op de grasmat mogen geplaatst, omdat dit lelijke brandplekken geeft en gevaar oplevert. 

terug naar boven

 

 

Hoe werken de douches?

Onze douches werken met een sensor. Even aandrukken en u krijgt 5 minuten warm water. Na deze vijf minuten wordt het water voor een aantal minuten koud. In het kindersanitair geldt de beperking van 5 minuten niet. 

terug naar boven

 

 

Worden honden toegelaten op de camping?

Honden, mits aangelijnd, zijn van harte welkom. 

terug naar boven

 

 

Hoe ver ligt het dorp Renesse van de camping?

Renesse ligt op een afstand van 1,6 kilometer van de camping. Lopend ongeveer 15 minuten. In het hoogseizoen rijden er gratis bussen van- en naar het Transferium. 

terug naar boven

 

 

Waar kan ik fietsen huren?

Voor het huren van fietsen kunt u terecht bij onze receptie.

terug naar boven

 

 

Kan ik een stacaravan of chalet plaatsen bij jullie?

Nee, wij hebben alleen kampeerplaatsen.

terug naar boven

 

 

Is er een zwembad op de camping?

Ja, een heel groot zwembad op maar 100 meter afstand… de Noordzee! :-) Mocht dit te koud voor je zijn, dan hebben we op de receptie een aantal tips voor binnenzwembaden. De dichtstbijzijnde ligt op 5 minuten fietsafstand.

terug naar boven

 

 

Worden jongeren toegelaten op de camping? 

Jongeren zijn onder een aantal voorwaarden van harte welkom bij ons op de camping. Echter kunnen jongeren alleen boeken na telefonisch overleg, met maximaal 4 personen. Wij benadrukken dat we een gezinscamping zijn. Ben je op zoek naar een echte jongerencamping? Wij kunnen je helpen aan een aantal leuke adressen. Wil je juist gezellig vakantievieren bij ons? Bel ons even, wie weet hebben we een mooi plekje voor je. Het spreekt vanzelf dat er een aantal regels gelden op de camping, waar je je aan moet houden.

terug naar boven 

Even geduld alstublieft